Bloglar ve web siteleri için sohbet / chat pencereleri

Bloglar ve web siteleri için sohbet pencereleri

chat Ziyaretçilerinizle daha fazla etkileşim kurmak için,kendi sohbet pencerenizi hazırlayabileceğiniz çok fazla uygulama bulunuyor sizin için seçtiğimiz en iyi uygulamalardan birini  ufak bir kod parçası sayesinde hiç zahmete girmeden blog’unuza adapte edebilirsiniz.
Bu uygulamaların kullanıcılar tarafından kurulmasına yada yüklenmesine gerek kalmadan yalnızca basit kod satırları ile sitelereve bloglar’a ekleyebileceğiniz ve ziyaretçileriniz ile bir bir irtibat halinde bulunabilir ve blog’unuza yeni bir heyecan katabilirsiniz.

Web 2.0 ile beraber yaygınlaşan bu uygulamaları kurması da, kullanması da oldukça basit. Yalnızca birkaç adımı tamamlayarak siz de blog’unuzu konuşturmaya başlayabilirsiniz.

Chatcreator
Ajax’ın kullanımın oylama, form kontrolü, arama, haritalar gibi alanların yanında en popüler olduğu alanlardan biride sohpet oluşturuyor.
logo
Ajax teknolojisiyle hazırlanmış, kullanılması ve oluşturulması oldukça kolay bir sohpet arabirimi. Yalnızca 5 adımda siteniz veya blog’unuz için sohbet bölümü oluşturabilirsiniz.

Meebo

Meebo 
Sizi “anında mesajlaşma yazılımınız her yerde “ sloganıyla karşılayan sitenin, içerisinde Türkçe’nin de bulunduğu 70’ten fazla dil desteği bulunuyor.Ancak Meebo’nun bizim için asıl önemli olan bölümü Meebome bu bölümüü kullanarak sitenize,blog’unuza sohpet bölümünü yalnızca 3 adımda ekleyebilirsiniz.Meebome’nin ilk dikkate çeken özelliği oldukça şık bir tasarıma sahip olması.
Siz de yapacağınız ayarlamalar ile çok daha güzel bir görünüm oluşturabilirsiniz.
Gabbly
gabbly
Blog’unuza sohpet penceresi ekleyebileceğiniz uygulamalardan biride Gabbly. Bu sistemde Ajax teknolojisi kullanılarak hazırlanmış. Bu sebeple tanıttığımız diğer uygulamar da olduğu gibi her hangi bir yükleme gerektirmiyor. Sistemi kullanmak için kısa bir üyelik işleminden sonra kayıt işleminde vermiş olduğunuz e-posta adresine gelen aktivasyon bağlantısından üyelik işleminizi tamamlamanız gerekiyor. Gabbly ile 3 adımda yapılabilen sohbet penceresi ekleme işlemlerinin tamamını tek bir sayfa üzerinden yapabiliyorsunuz

Powered by ONUR BENGİP